Nieuws


26 november 2011 Mooi shownieuws! Onze Mexx (Lune Pride van Gforce Nellestein een dochter van Antal Maximus of the Hunters Pride en Saint Maxime van Gforce Nellestein) heeft vandaag op de Winner show in Amsterdam de titel Winster 2011 behaald! Ze werd eerste Uitmuntend en kreeg het CAC/IB. Haar jongere broertje Roy (zelfde combinatie maar uit een nest van een jaar later) deed het ook super op zijn showdebut. Hij behaalde een 4de plaats Zeer Goed.! 

24 september 2011 Deze leuke verhuisfoto kregen we doorgestuurd van de baasjes van Julius (Prince Julius van Gforce Nellestein) hij is de zoon van Max (Antal Maximus of the Hunters Pride) en onze Maxime (Saint Maxime van Gforce Nellestein). Dank je wel voor deze foto! 
16 juni 2011 Vandaag met de hondjes op pad geweest naar Limburg, naar Ineke van Kennel of the Hunters Pride. Daar onze jongste aanwinst nog eens geshowd, onze Roy (Deja Vu Roy van Gforce Nellestein) hij is de zoon van Max (Antal Maximus of the Hunters Pride) en onze Maxime (Saint Maxime van Gforce Nellestein). Natuurlijk heeft Ineke Roy ook nog even op de foto gezet. Hiernaast staan wat foto'tjes van vandaag. 

9 mei 2011 Hier foto'tje van onze Prince Julius van Gforce Nellestein samen met zijn nieuwe baasjes Marlies en Coen.  Heel veel plezier met dit kleine mannetje.

10 april 2011 Vandaag heeft Chanel (Edison's Chanel no. 1) de dochter van 'onze' Roy (Royal Pride van Gforce Nellestein, die tegenwoordig in de Verenigde Staten woont, haar pups gekregen. Het zijn een teefje (links) en een reutje (rechts). Dit is de eerste keer dat Roy grootvader is geworden aan de andere kant van de oceaan. We zijn benieuwd hoe de pups zich zullen ontwikkelen. Bonnie van harte gefeliciteerd met dit mooie tweetal. 

9 april 2011 Onze website is vernieuwd. Het is voor ons door omstandigheden een tijd lang niet mogelijk geweest om onze website te updaten. Dat is natuurlijk erg jammer want we houden iedereen graag op de hoogte over alle ontwikkelingen binnen onze kennel. Met de vernieuwing van de website hopen we hier dan ook verandering in te kunnen brengen. We zullen in ieder geval ons best doen de site regelmatig bij te werken. 
20 maart 2011 Van de eigenaresse van Diesel (Diesel Pride van Gforce Nellestein) ontvingen wij vandaag het geweldige nieuws dat de zoon van onze Maxime (Saint Maxime van Gforce Nellestein) Nederlands Jeugdkampioen is geworden tijdens de internationale hondententoonstelling in Leiden. Hij behaalde voor de derde maal op rij een eerste plaats uitmuntend in de jeugdklasse en mag zich daarom nu officieel Nederlands Jeugdkampioen noemen! We zijn natuurlijk harstikke trots op hem en blij voor zijn eigenaren Jolanda en Rene! Van Harte Gefeliciteerd met jullie kersverse kampioentje!

26 februari 2011 Vandaag zijn de pups van onze Maxime en Max (Antal Maximus of the Hunters Pride) geboren! Het zijn twee prachtige heertjes. Moeder en kinderen maken het goed.